Subskrybuj newsletter


  • Warszaty SPA dla Osobowości

    "Zauważysz swoje piękno jeśli ktoś Ci o nim powie"
    więcej 
  • PZU Życie

    Niemożliwe staje się Możliwe.
    Polecam wszystkim, którzy chcą się rozwijać, współpracę z Agnieszką Jakubowską.
    więcej 
  • AMPLICO

    Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Agnieszkę Jakubowską jako skutecznego trenera i konsultanta.
    więcej 
  • AGSOL

    Szkolenia charakteryzowały się dużym profesjonalizmem organizacyjnym i merytorycznym co pozwoliło na szybkie i dokładne zdobycie umiejętności handlowca.
    więcej 
  • INMET

    Ogromnym atutem jest metoda szkoleniowa, która kładzie nacisk na praktyczne umiejętności. Po odbyciu szkoleń nasi pracownicy zaczęli stosować nabytą wiedzę.
    więcej 
  • MEWA

    Rekomenduję Panią Agnieszkę Jakubowską jako coacha inspirującego do działania. Sesje coachingowe przebiegały w atmosferze pracy, z dużym zaangażowaniem, zgodnie z wartościami wyznawanymi przez uczestników, przy zachowaniu postawionych celów procesowych.
    więcej 

Adresat


Szkolenie jest kierowane do wszystkich firm w tzw. łańcuchu powstawania żywności - uczestniczących w procesie zwanym od pola do stołu.
Firmy, do których kierowane jest szkolenie to nie tylko producenci żywności, ale także firmy produkujące dodatki, firmy świadczące usługi dla sektora spożywczego.


Korzyści dla uczestników


• Zapoznanie z najważniejszymi, najnowszymi przepisami krajowymi i UE dotyczących bezpieczeństwa żywności,
• Umiejętność interpretacji przepisów jw. z punktu widzenia organów nadzoru,
• Umiejętność implementacji przepisów jw. w celu poprawienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
• Zapoznanie z wymaganiami wdrożenia systemu HACCP i jego funkcjonowania w praktyce.


Przegląd tematów


Program szkolenia
1. Aktualne podstawy prawne implementacji systemu HACCP - prezentacja nowości legislacyjnych,
2. Bezpieczeństwo żywności i żywienia,
3. Budowa systemu HACCP - implementacja najnowszych przepisów,
4. Zrozumieć HACCP
• Czym jest plan HACCP?
• Ryzyko,
• CCP,
• Procedury monitorujące,
• Walidacja i weryfikacja z planem HACCP,
• Dokumentacja.


Metody pracy


Szkolenie jest warsztatem, gdzie szereg ćwiczeń dotyczy identyfikowania procesów zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz zrozumienia pojęć - zagrożenie i ryzyko.


Czas prowadzenia warsztatów


Czas prowadzenia warsztatów wynosi 8 godzin.



Szkolenia prowadzimy na terenie całej Polski!

Jeśli chcesz poznać dokładniejszą ofertę:
  • skierowaną dla Twojego województwa
  • dostosowaną do Twoich potrzeb
możesz zadać nam pytanie, korzystając z poniższego formularza.

Formularz ofertowy

Imię i nazwisko:

Nazwa firmy:

Telefon:*

Email:
Temat:

Wiadomość: